Ikarus 260 vezetés és bérlés

Ikarus 260 bérlés


Óra alapú bérlés
2018.05.01-től Az árak bruttó árak és 27% áfát tartalmaznak.

- 2019. Május 25-én Szombaton
- 2019. Május 26-án Vasárnap
- 2019. Június 22-én Szombaton
- 2019. Július 20-én Szombaton
- 2019. Augusztus 31-én Szombaton

3 órányi vezetés esetén módunkban áll a telephely tulajdonossal egyedi időpontot megbeszélni, így kisebb társaságokat továbbra is tudunk fogadni hétvégén.

30 perc alapú bérlés
B kat. jogsival
Időtartam: 30perc
Kaució: nincs
Szállítható személyek: 1+98
Felügyelet mellet
Ikarus vezetés B kategóriás jogosítvánnyal Ikarus 260 BKV kivitelű városi autóbusz nettó 30 perces vezetése. A vezetés elzárt telephelyen történik általában Péntek délutántól Vasárnap estig tartjuk, hogy a telephelyi forgalom ne zavarja a vezetőt. 30 percnyi vezetés 18000Ft + 27% Áfa kerül mely alatt megismerkedünk a busz menettulajdonságaival (kanyarodás, tolatás), szlalom illetve buszmegállóba állás. Ha sikeresen mennek az alapok, akkor a telephely másik részén épületek között tehetjük próbára tudásunkat (kb. 800m betonúton).
A vezetés instruktor felügyelete mellett történik.
22860Ft
Időtartam: 60perc
Tapasztalataink szerint a nettó 30 perces buszvezetésbe nem szokott beleférni minden, ezért ajánljuk a 60 perces változatot 30000Ft+27% Áfa-ért, ami lehetőséget biztosít, hogy mindent ki lehessen próbálni.
38100Ft
Jogsi nélkül
Időtartam: 30perc
Kaució: nincs
Szállítható személyek:1+98
Felügyelet mellet
Ikarus busz vezetés jogosítvány nélkül Még nem szerezted meg a jogosítványodat, de szeretnél kipróbálni egy igazi buszt? A legjobb helyre jöttél! Jogosítvány nélkül, forgalomtól elzárt területen vezethetsz egy Ikarus 260-as autóbuszt. 30 percnyi vezetés ára: 23000Ft + 27% Áfa.
A vezetés instruktor felügyelete mellett történik.
29210Ft
Időtartam: 60perc
Gyakorlottságtól függően ajánljuk a 60 perces változatot Ft-ért, de aki még nem vezetett előtte semmit vagy még 16 év aluli, annak a 30 percet ajánljuk az első alkalommal, mivel mind a jármű méretét, mind a kormányzást meg kell szokni (szervokormány van a buszon, de nehezebb tekerni mint egy személyautó kormányát).
50800 Ft
C kat. jogsival
Időtartam: 30perc
Kaució: nincs
Szállítható személyek:99
Felügyelet mellet
Ikarus vezetés C kategóriás jogosítvánnyal Ikarus 260 városi autóbusz nettó 30 perces vezetése. A vezetés elzárt telephelyen történik általában Péntek délutántól Vasárnap estig tartjuk, hogy a telephelyi forgalom ne zavarja a vezetőt. A gyakorlott teherautó vezetés segíti az alapokat, viszont a precíz kanyarodás sok gyakorlást és figyelmet igényel, hiszen a kormányzott kerék mögöttünk van.
20320Ft
Időtartam: 60perc
A 60 perces változat 26000Ft+27% Áfa-ért kerül. Azoknak ajánjuk főleg, akiknek bár megvan a "C-s" jogsijuk, de nincs sok teherautó vezetési gyakorlatuk, vagy azoknak akik mélyebben be akarnak tekinteni a városi személyszállítás rejtelmeibe.
33020Ft
Óra alapú bérlés
Jogsival (D)
Kaució: nincs
Szállítható személyek: 100
Felügyelet mellet
BKV típusú Ikarus busz vezetése a forgalomban óra alapon. Szeretnéd kipróbálni, mi a különbség egy hagyományos túrista buszhoz képest? Vagy éppen az Ikarus márkát szeretnéd kipróbálni? Nálunk óra alapon erre is van lehetőség.
22860Ft
Bérlés sofőrrel
Kaució: nincs
Szállítható személyek: 100
Vezetőé a felelősség
Rendhagyó esküvői menetet szeretnél? Esetleg jó lenne a kollégákkal egy Normafa-i sütögetés? Esetleg a haverokkal buliznál egyet? A Ikarus busz sofőrös bérléssel ezeket megteheted. A sofőrös bérlés 20320Ft, szállítható személyek száma: 99 fő - ülő és álló helyekkel számolva.
Igénybe vehető várakozási díj is, ami óránkén 10160Ft, ekkor nem kell a teljes bérleti díjat fizetni. Tehát amennyiben a jármű nem mozog pl.: 70 percig akkor abból 60 perc 20320Ft helyett csak 10160Ft kerül + parkolási díj.
20320Ft
A gondos karbantartás mellet is előfordulhat bármikor meghibásodás a több millió km futás teljesítmény miatt, ezért különösen a busz esetében felhívjuk a figyelmet arra, hogy a műszaki hiba miatt meghiúsulhat a program (erre még szerencsére nem volt példa). Sajnos az autókkal ellentétben buszból nem tudunk csere járművet biztosítani.
Kiszállási díj és várakozási díj
A kiszállás mindkét irányba (kiszállítás, vissza hozatal) lehetséges akár különböző címre / címről is.
A kiszállási díj pontos összegét mindig a megadott cím/címek alapján egyedileg állapítjuk meg szerződéskötéskor. Az autó kiszállítási díja körülbelül (pl.: átadáshoz) 20320Ft / óra, amely a választott átvételi pont és a 1173 Budapest Strázsahegyi dűlő 3. közötti útvonalból számítandó.

További információ az Ikarus járműről
Ikarus 260 elölről
Gyártmány: Ikarus
Típus: 260
Motor térfogat: 10350 cm3
Teljesítmény: 155 KW
Ütemek száma: 4
Hengerek száma: 6db
Hengerek elrendezése: soros
Motor hűtése: víz hűtéses
Üzemanyag: dízel
Váltó típusa: automata
Váltó fokozatok száma: 4 sebességes
Szállítható személyek száma: 100 fő
Saját tömeg: 9000 kg
Össztömeg: 16000 kg
Szin: kék
Gyártási év: 1988
Története:
Az Ikarus egy legendás magyar gépjárműgyár, melynek fő gyártóbázisai Budapesten és Székesfehérvárott voltak. A rendszerváltásig a világ autóbusziparának egyik legmeghatározóbb szereplője volt.
A gyárak 2007-ben bezártak, de 2010-ben a székesfehérvári üzem megmaradt részén újra gyártani kezdtek buszokat Ikarus néven

Ikarus foglalásMi fog történni?

Miután megérkezett az üzenet hozzánk, megnézzük, hogy van-e szabad autónk a kért időpontra.
Amennyiben van szabad autó, telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk a foglalást általában 24 órán belül. Ha gyorsabb válaszra van szükséged, kérlek hívj fel minket. Amennyiben foglalásodra nem érkezett választ 1-2 napon belül, kérlek hívj fel minket, mert valamilyen hiba miatt, valószínűleg nem érkezett meg a foglalásod hozzánk.
Ikarus vezetés / bérlés menete
 1. Felvesszük veled a kapcsolatot
  • Pontosítjuk mint szeretnél
  • Megbeszéljük, hogy mikor
  • Válaszolunk kérdéseidre
 2. Véglegesíted a foglalást
  • Készpénzben vagy utalással elküldöd a foglalót a megrendelésre
 3. Küldünk egy adatbekérő lapot
  • Azaz adatokat egyeztetünk a szerződéshez, illetve ha kell a kuponhoz
  • Átbeszéljük az általános kölcsönzési feltételeket
  • Itt már most is elolvashatod a bérlési feltételeket
 4. Amennyiben kértél kupont, elküldjük e-mailben vagy személyesen átveszed vagy igény esetén postázzuk
 5. Ha lehetséges (visszaküldött adatbekérő alapján) előre kitöltjük a szerződéseket és elküldjük neked, hogy át tudd nézni.
 6. A megbeszélt időpontba eljöttök, és egy kis ügyintézés* után élvezitek az autózást:
  • Szerződések aláírása
  • Kaució letétele (amennyiben szükséges)
  • Jármű átadása
  • Rövid oktatás a jármű sajátosságairól
  • Egy kis gyakorlás az oktatóval
 7. Visszaérkezéskor:
  • Jármű átvétele
  • Kaució visszaadása (ha minden rendben van)
  • Számla kiegyenlítése készpénzes fizetés esetén
* Ha a szerződést előre el tudtuk készíteni, akkor ez oktatással együtt 10-15 percet, ha nem körülbelül 30 percet vesz igénybe.
Vissza a lap tetejére